Gebruik biociden en bestrijdingsmiddelen veilig.

Lees vóór gebruik eerst het volledige etiket én de productinformatie
Home.
Acaricide (spint).
Insecticide.
Herbicide.
Fungicide.
Rodenticide.
Groeiregelaar.
Materialen.
Belgische Particulier.
Contact.
FBBI

   Nagelsberg BVBA
PREDEX ONE SHOT
Toelatingsnummer: VERVALLEN
Samenstelling: 7% dichloorvos bifenazaat
Acaricide/Insecticide
Aerosol
Klasse: A Biocide
Inhoud: 445 ml
Predex One Shot
Copyright FBBI 2004-2014 ©     Alle rechten voorbehouden.     Handelsvoorwaarden
Predex One Shot is een insecticide en acaricide; doodt dus zowel insecten als mijten.

Uitsluitend toegelaten voor verneveling in ruimten waarin tijdens de behandeling geen mensen of dieren verblijven of geen consumptiegerede eetwaren aanwezig zijn, en waarvan de toepassing niet is toegelaten in ziekenkamers, winkels voor levensmiddelen en scholen.

Gebruik en Toepassingen:
In het te behandelen lokaal of ruimte, de niet verpakte voedingswaren en keukengerei verwijderen. Deuren en vensters sluiten, de ventilatie uitschakelen. Plaats naargelang de dosering één of meerdere spuitbussen op een bepaalde hoogte in het midden van het lokaal (bij gebruik van meerdere spuitbussen, deze over een gelijke afstand verdelen).

Krachtig op de knop drukken om deze te blokkeren. Het lokaal of de ruimte verlaten. De bus laten leegspuiten. Een ganse nacht of tenminste 4 uren het lokaal gesloten houden. Vooraleer het lokaal terug te gebruiken goed luchten. Spuitduur van 1 bus: 10 minuten.

Predex One Shot is een product uit Gevarenklasse A. Dit houdt in dat het gebruik is voorbehouden aan geregistreerde gebruikers van biociden, bedrijven voor de verwerking van dierlijke producten, voor het bewaren van goederen en waren, voedingsindustrieën en enkel voor toepassingen die binnen het toepassingsgebied van het KB van 22/5/2003 vallen.

De erkenning voor Predex One Shot is vervallen, en is daardoor niet meer verkrijgbaar op de Belgische markt.