Gebruik biociden en bestrijdingsmiddelen veilig.

Lees vóór gebruik eerst het volledige etiket én de productinformatie
Home.
Acaricide (spint).
Insecticide.
Herbicide.
Fungicide.
Rodenticide.
Groeiregelaar.
Materialen.
Belgische Particulier.
Contact.
FBBI

   Nagelsberg BVBA
Vespa Trap

Vespa Trap is specifiek ontworpen voor het vangen van wespen, en hoornaars. De val kan op een vlak oppervlak neergezet worden of opgehangen met het bijgeleverde koordje. De insecten dringen de val binnen langs de rondom opgestelde trechtervormige openingen waarlangs ze niet kunnen ontsnappen. De val vangt geen honingbijen.

De Vespa Trap is zeer doeltreffend indien hij wordt gebruikt in combinatie met de Vespa lokvloeistof. Deze wespenlokvloeistof bevat geen insecticide en is daardoor milieuvriendelijk in het gebruik.

 

Gebruik en Toepassingen:

Plaats de val in het begin van de lente zodra de eerste wespen verschijnen. Het vangen van de koningin verhindert de vorming van een nest.

De afsluitdop onderaan de val losschroeven, 250 ml Vespa lokvloeistof voor wespen, bruin bier of vruchtensap ingieten, de dop terugplaatsen en goed vastschroeven. De val neerplaatsen of ophangen, verwijderd van menselijke activiteit, niet in direct zonlicht en niet op zeer winderige plaatsen. De wespenval buiten bereik van kinderen en dieren houden.
De Vespa Trap is makkelijk te reinigen.

VESPA TRAP
C
Copyright FBBI 2004-2017 ©     Alle rechten voorbehouden.     Handelsvoorwaarden