Contact

Contacteer ons

Nagelsberg BV

Industrieterrein ‘Holven’
Nagelsberg 34
2490 Balen
België

Tel: 0032 14 81 47 75
E-mail : info@fbbi.be

——————————————————————

Openingsuren:

Vrijdag: 9 – 12 en 13 – 17 uur
Andere dagen: alleen op telefonische afspraak

——————————————————————

Sluitingsdagen:

・21/08/2021 – 07/10/2021

——————————————————————

Wij verzenden geen gewasbeschermingsmiddelen en/of biociden naar het buitenland

Er is geen mogelijkheid tot betalen met bankkaart, creditcard, bancontact of pinbetaling

Houd momenteel rekening met de Corona-maatregelen

Om de import en verdere verspreiding van nieuwe virusvarianten van covid-19 tegen te gaan, zijn alle verplaatsingen voor recreatief-toeristische doeleinden van én naar België verboden van woensdag 27 januari tot maandag 1 maart 2021. Het reisverbod zal gecontroleerd worden, zowel voor het weg-, lucht-, zee- als voor het treinverkeer.

Aangezien onze klanten voor professionele redenen naar ons komen (voor het afhalen van hun bestelling om hun bedrijfsactiviteiten te kunnen voortzetten) is hun reis niet recreatief of toeristisch, maar essentieel.

Wie zich vanuit én naar België verplaatst, moet in het bezit zijn van een verklaring op eer. Een modelformulier wordt ter beschikking gesteld door de minister van Binnenlandse Zaken en is downloadbaar op www.info-coronavirus.be. Hieronder staat ook een link om het formulier te downloaden.

Wij raden onze klanten aan om deze verklaring op eer ingevuld mee te nemen indien u uw bestelling komt afhalen. Aangezien u bedrijfsmatig producten komt afhalen bent u korter dan 48 uur in België; en hoeft u geen Passenger Location Form in te vullen.